Κατερίνα Καινούργιου Αβαφη / Μ. Ηλιάκη: Άβαφη & casual ντυμένη για καφέ σε εμπορικό ... / Για χρόνια, δεν είχαμε δει ποτέ τη γνωστή παρουσιάστρια κατερίνα καινούργιου… άβαφη, αφού η ίδια έχει παραδεχτεί πως έχει εμμονή με την εξωτερική εμφάνισή της και δεν θέλει να δείχνει ποτέ… απεριποίητη.

Κατερίνα Καινούργιου Αβαφη / Μ. Ηλιάκη: Άβαφη & casual ντυμένη για καφέ σε εμπορικό ... / Για χρόνια, δεν είχαμε δει ποτέ τη γνωστή παρουσιάστρια κατερίνα καινούργιου… άβαφη, αφού η ίδια έχει παραδεχτεί πως έχει εμμονή με την εξωτερική εμφάνισή της και δεν θέλει να δείχνει ποτέ… απεριποίητη.. Πριν πάει σε διαφημιστικό διάλειμμα η κατερίνα καινούργιου, ρώτησε τον σώζοντα αν θα μείνει στην παρέα τους και ακολούθησε ο εξής απολαυστικός διάλογος Η κατερίνα μπορεί να συνεχίζει να ανεβάζει. Στο λονδίνο έφυγε για λίγες μέρε η κατερίνα καινούργιου και φυσικά δεν είναι μόνη αλλά με τον αγαπημένο της βασίλη σταθοκωστόπουλο. Καλεσμένος στο ευτυχείτε ήταν σήμερα ο σώζων παλαίστρος με την επιστροφή από τις διαφημίσεις, η κατερίνα καινούργιου έδειξε τη σοκολάτα που της έφερε ο σώζων, με τον γρηγόρη. Για χρόνια, δεν είχαμε δει ποτέ τη γνωστή παρουσιάστρια κατερίνα καινούργιου.

Διαβάστε παρακάτω… «~πάνω στην άμμο την ξανθή γράψαμε τ' όνομά της. Λίγες εβδομάδες μετά τον θορυβώδη χωρισμό της, και απαντώντας σε όσους την κατηγορούν για το υπερβολικό μακιγιάζ της, η κατερίνα καινούργιου φωτογραφίζεται άβαφη, χωρίς τρέσες, ψεύτικες βλεφαρίδες, τακούνια, στενά. Για χρόνια, δεν είχαμε δει ποτέ τη γνωστή παρουσιάστρια κατερίνα καινούργιου. Η κατερίνα καινούργιου είναι ερωτευμένη και πολύ ευτυχισμένη με τον αγαπημένο της και το δείχνει…. Η όμορφη παρουσιάστρια του open beyond, έχει δημιουργήσει μία όμορφη σχέση με τους followers της και σχεδόν καθημερινά τους ενημερώνει για την ζωή της μέσα από τα social media.

Καινούργιου - Σπυροπούλου: Τις είδατε άβαφες για καφέ το ...
Καινούργιου - Σπυροπούλου: Τις είδατε άβαφες για καφέ το ... from image.fthis.gr
Πριν δώσει ένα διαφημιστικό διάλειμμα η κατερίνα καινούργιου, ρώτησε τον σώζοντα αν θα μείνει στην παρέα τους και ακολούθησε ο απολαυστικός διάλογος με την επιστροφή από τις διαφημίσεις, η κατερίνα καινούργιου έδειξε τη σοκολάτα που της έφερε ο σώζων, με τον γρηγόρη γκουντάρα να. Συγκεκριμένα η κατερίνα καινούργιου τόνισε φανερά ενοχλημένη: Λίγες εβδομάδες μετά τον θορυβώδη χωρισμό της, και απαντώντας σε όσους την κατηγορούν για το υπερβολικό μακιγιάζ της, η κατερίνα καινούργιου φωτογραφίζεται άβαφη, χωρίς τρέσες, ψεύτικες βλεφαρίδες, τακούνια, στενά. Η αλήθεια είναι πως συνήθως «ανεβάζει» φωτογραφίες ελαφρώς «πειραγμένες» με τα σχετικά φίλτρα όμως αυτή τη φορά η κατερίνα καινούργιου έκανε τη διαφορά και με διαφορά σας λέμε πως είναι η καλύτερη! Η κατερίνα καινούργιου άφησε τον καλεσμένο της και τους τηλεθεατές της εκπομπής της με το στόμα ανοιχτό. Η όμορφη παρουσιάστρια του open beyond, έχει δημιουργήσει μία όμορφη σχέση με τους followers της και σχεδόν καθημερινά τους ενημερώνει για την ζωή της μέσα από τα social media. Η κατερίνα καινούργιου βρίσκεται πολλά χρόνια τώρα στην επικαιρότητα. «εγώ συμπαθώ και την ιωάννα πάρα πολύ και τον βασίλη γρηγορόπουλο που τον ξέρω τόσα χρόνια αλλά μου στέλνουν μηνύματα ότι το love it πετάει συνέχεια σπόντες για την εκπομπή.

Όμως τον τελευταίο καιρό κάτι έχει αλλάξει.

Καλεσμένος στο ευτυχείτε ήταν σήμερα ο σώζων παλαίστρος με την επιστροφή από τις διαφημίσεις, η κατερίνα καινούργιου έδειξε τη σοκολάτα που της έφερε ο σώζων, με τον γρηγόρη. Βλέπουμε πως η κατερίνα καινούργιου έχει ήδη ένα μικρό σημάδι από μαγιό. Παστέλ κίτρινο και μια λεπτομέρεια από λουλούδια στον δείκτη. Mία απίστευτη ατάκα ανέφερε η κατερίνα καινούργιου στον αέρα της εκπομπής, ευτυχείτε σε καλεσμένο της. Μια selfie, σε κακή διάθεση όπως έγραψε, ανέβασε η κατερίνα καινούργιου στο instagram. Η παρουσιάστρια, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram της, βγήκε να διασκεδάσει το σάββατο το βράδυ. «εγώ συμπαθώ και την ιωάννα πάρα πολύ και τον βασίλη γρηγορόπουλο που τον ξέρω τόσα χρόνια αλλά μου στέλνουν μηνύματα ότι το love it πετάει συνέχεια σπόντες για την εκπομπή. Πριν πάει σε διαφημιστικό διάλειμμα η κατερίνα καινούργιου, ρώτησε τον σώζοντα αν θα μείνει στην παρέα τους και ακολούθησε ο εξής απολαυστικός διάλογος Στο λονδίνο έφυγε για λίγες μέρε η κατερίνα καινούργιου και φυσικά δεν είναι μόνη αλλά με τον αγαπημένο της βασίλη σταθοκωστόπουλο. Μάλιστα της προσέφερε και μια σοκολάτα πριν δώσει ένα διαφημιστικό διάλειμμα η κατερίνα καινούργιου, τον ρώτησε τον αν θα μείνει στην παρέα τους και ακολούθησε ο απολαυστικός διάλογος Η κατερίνα καινούργιου (αθήνα, 1 μαΐου 1985) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια & δημοσιογράφος. Η κατερίνα καινούργιου είναι κοκέτα και της αρέσει να βγαίνει πάντα περιποιημένη, αυτή τη φορά όμως έκανε την έκπληξη! Η κατερίνα γερονικολού ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει πώς περνάει στην κατ οίκον καραντίνα.

Η κατερίνα καινούργιου ποζάρει άβαφη και κούκλα στην πιο όμορφη της ανάρτηση στο instagram! Καλλίγραμμη, με όμορφα χαρακτηριστικά και πάντα περιποιημένη, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Όμως τον τελευταίο καιρό κάτι έχει αλλάξει. Η παρουσιάστρια, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram της, βγήκε να διασκεδάσει το σάββατο το βράδυ. Μια selfie, σε κακή διάθεση όπως έγραψε, ανέβασε η κατερίνα καινούργιου στο instagram.

Κατερίνα Καινούργιου: Ποζάρει εντελώς άβαφη στο κρεβάτι ...
Κατερίνα Καινούργιου: Ποζάρει εντελώς άβαφη στο κρεβάτι ... from fthisimage.azureedge.net
Ο πατέρας της δημήτρης, είναι επιχειρηματίας ενώ η μητέρα της, θάλεια, πρώην αεροσυνοδός. Η κατερίνα καινούργιου καθημερινά ξυπνάει πολύ νωρίς το πρωί για τις ανάγκες της εκπομπής, φτιάξε καφέ… να στα πω, την οποία παρουσιάζει στο epsilon. Καλεσμένος της ήταν ο σώζων παλαίστρος χάρος και είχαν έναν απολαυστικό διάλογο! Την selfie φωτογραφία, δίχως ίχνος μακιγιάζ, της νίνας λοτσάρη σχολίασε η κατερίνα καινούργιου και ο παύλος σταματόπουλος στο «καλοκαίρι παντού» του. Για χρόνια, δεν είχαμε δει ποτέ τη γνωστή παρουσιάστρια κατερίνα καινούργιου… άβαφη, αφού η ίδια έχει παραδεχτεί πως έχει εμμονή με την εξωτερική εμφάνισή της και δεν θέλει να δείχνει ποτέ… απεριποίητη. Καλεσμένος στο ευτυχείτε ήταν σήμερα ο σώζων παλαίστρος με την επιστροφή από τις διαφημίσεις, η κατερίνα καινούργιου έδειξε τη σοκολάτα που της έφερε ο σώζων, με τον γρηγόρη. Η κατερίνα καινούργιου ποζάρει άβαφη και κούκλα στην πιο όμορφη της ανάρτηση στο instagram! Η κατερίνα μπορεί να συνεχίζει να ανεβάζει.

Άβαφη, αφού η ίδια έχει παραδεχτεί πως έχει εμμονή με την εξωτερική εμφάνισή της και δεν θέλει να δείχνει ποτέ.

Contact κατερίνα καινούργιου μια πεντάμορφη θεά on messenger. Συγκεκριμένα η κατερίνα καινούργιου τόνισε φανερά ενοχλημένη: Όμως τον τελευταίο καιρό κάτι έχει αλλάξει. Βλέπουμε πως η κατερίνα καινούργιου έχει ήδη ένα μικρό σημάδι από μαγιό. Για τη φιλία της με τον μάκη πουνέντη, όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν για την ίδια και τη μαρία ηλιάκη, αλλά και την επερχόμενη πρεμιέρα της στον alpha με το «όλα παίζουν» μίλησε η κατερίνα καινούργιου, όταν συνάντησε τις τηλεοπτικές κάμερες, σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο. Για χρόνια, δεν είχαμε δει ποτέ τη γνωστή παρουσιάστρια κατερίνα καινούργιου. Η κατερίνα καινούργιου είναι ερωτευμένη και πολύ ευτυχισμένη με τον αγαπημένο της και το δείχνει…. Η κατερίνα καινούργιου ποζάρει άβαφη και κούκλα στην πιο όμορφη της ανάρτηση στο instagram! Καλλίγραμμη, με όμορφα χαρακτηριστικά και πάντα περιποιημένη, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Καλεσμένος στο ευτυχείτε ήταν σήμερα ο σώζων παλαίστρος με την επιστροφή από τις διαφημίσεις, η κατερίνα καινούργιου έδειξε τη σοκολάτα που της έφερε ο σώζων, με τον γρηγόρη. Λίγες εβδομάδες μετά τον θορυβώδη χωρισμό της, και απαντώντας σε όσους την κατηγορούν για το υπερβολικό μακιγιάζ της, η κατερίνα καινούργιου φωτογραφίζεται άβαφη, χωρίς τρέσες, ψεύτικες βλεφαρίδες, τακούνια, στενά. Γεννήθηκε την 1η μαΐου του 1985 στην αθήνα και μεγάλωσε στην πεύκη αττικής. Ώρες είναι τώρα να ανεβάσεις και φωτογραφία που έχεις βουτήξει το κεφάλι σου στη θάλασσα…

Καλλίγραμμη, με όμορφα χαρακτηριστικά και πάντα περιποιημένη, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Μια selfie, σε κακή διάθεση όπως έγραψε, ανέβασε η κατερίνα καινούργιου στο instagram. Contact κατερίνα καινούργιου μια πεντάμορφη θεά on messenger. Η κατερίνα γερονικολού ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει πώς περνάει στην κατ οίκον καραντίνα. Η κατερίνα καινούργιου έκοψε τα…φτερά του καλεσμένου της στον αέρα της εκπομπής, προκαλώντας «παγωμάρα».

Κατερίνα Καινούργιου: Στην τελική ευθεία η προτοιμασίες ...
Κατερίνα Καινούργιου: Στην τελική ευθεία η προτοιμασίες ... from freegossip.gr
Πριν δώσει ένα διαφημιστικό διάλειμμα η κατερίνα καινούργιου, ρώτησε τον σώζοντα αν θα μείνει στην παρέα τους και ακολούθησε ο απολαυστικός διάλογος σε βλέπω ότι… απλώνεσαι! Ο πατέρας της δημήτρης, είναι επιχειρηματίας ενώ η μητέρα της, θάλεια, πρώην αεροσυνοδός. Μια selfie, σε κακή διάθεση όπως έγραψε, ανέβασε η κατερίνα καινούργιου στο instagram. Η σκληρή της δουλειά στα τηλεοπτικά πλατό, παλαιότερα σε πιο υποστηρικτικούς ρόλους και πλέον σε αυτόν της κεντρικής παρουσιάστριας, δικαίως και επάξια την έχει κατατάξει στις αγαπημένες παρουσίες του κοινού. Contact κατερίνα καινούργιου μια πεντάμορφη θεά on messenger. «εγώ συμπαθώ και την ιωάννα πάρα πολύ και τον βασίλη γρηγορόπουλο που τον ξέρω τόσα χρόνια αλλά μου στέλνουν μηνύματα ότι το love it πετάει συνέχεια σπόντες για την εκπομπή. Η κατερίνα καινούργιου βρίσκεται πολλά χρόνια τώρα στην επικαιρότητα. H κατερίνα καινούργιου είναι πάντα πολύ περιποιημένη και υπέροχη.

Η κατερίνα καινούργιου έκοψε τα…φτερά του καλεσμένου της στον αέρα της εκπομπής, προκαλώντας «παγωμάρα».

Η κατερίνα μπορεί να συνεχίζει να ανεβάζει. Η παρουσιάστρια, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram της, βγήκε να διασκεδάσει το σάββατο το βράδυ. Contact κατερίνα καινούργιου μια πεντάμορφη θεά on messenger. Πριν δώσει ένα διαφημιστικό διάλειμμα η κατερίνα καινούργιου, ρώτησε τον σώζοντα αν θα μείνει στην παρέα τους και ακολούθησε ο απολαυστικός διάλογος με την επιστροφή από τις διαφημίσεις, η κατερίνα καινούργιου έδειξε τη σοκολάτα που της έφερε ο σώζων, με τον γρηγόρη γκουντάρα να. Για χρόνια, δεν είχαμε δει ποτέ τη γνωστή παρουσιάστρια κατερίνα καινούργιου… άβαφη, αφού η ίδια έχει παραδεχτεί πως έχει εμμονή με την εξωτερική εμφάνισή της και δεν θέλει να δείχνει ποτέ… απεριποίητη. Η κατερίνα καινούργιου, είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην ελληνική showbiz. Το ζευγάρι προφανώς θέλησε να εκμεταλλευτεί το τετραήμερο (μαζί με την 28η οκτωβρίου) και να βρεθεί για λίγο στο βροχερό αλλά πάντα. Ωραία που φύσηξε ο μπάτης και σβήστηκε η γραφή…~ Καλεσμένος στο ευτυχείτε ήταν σήμερα ο σώζων παλαίστρος με την επιστροφή από τις διαφημίσεις, η κατερίνα καινούργιου έδειξε τη σοκολάτα που της έφερε ο σώζων, με τον γρηγόρη. Δείτε την καινούργιου άβαφη, χωρίς τρέσες και ψεύτικες βλεφαρίδες! H κατερίνα καινούργιου είναι πάντα πολύ περιποιημένη και υπέροχη. Όμως τον τελευταίο καιρό κάτι έχει αλλάξει. Για τη φιλία της με τον μάκη πουνέντη, όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν για την ίδια και τη μαρία ηλιάκη, αλλά και την επερχόμενη πρεμιέρα της στον alpha με το «όλα παίζουν» μίλησε η κατερίνα καινούργιου, όταν συνάντησε τις τηλεοπτικές κάμερες, σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο.

Στο λονδίνο έφυγε για λίγες μέρε η κατερίνα καινούργιου και φυσικά δεν είναι μόνη αλλά με τον αγαπημένο της βασίλη σταθοκωστόπουλο κατερίνα καινούργιου. Η κατερίνα καινούργιου (αθήνα, 1 μαΐου 1985) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια & δημοσιογράφος.

Posting Komentar

0 Komentar